Schade of informatie?

Bel ons: 0493-695874

Wat kost dat? App een foto!

App ons: 06-22444146
scroll

Koop Lokaal Asten mei 2020

Nu de coronacrisis de wereld op zijn kop blijft zetten, krijgen ook lokale ondernemers het steeds zwaarder. Meer dan ooit hebben ze de steun nodig van iedereen in de omgeving. Om dit onder de aandacht te brengen heeft ondernemersvereniging OVA Asten het initiatief "Koop Lokaal Asten" opgericht.

Ook ik, Toon van den Heuvel, ben een plaatselijke kleine ondernemer in Asten. ( van den Heuvel Autoschade ). En vanuit mijn ondernemers-passie en ervaring vind ik het ontzettend belangrijk dat mensen weten waarom plaatselijke ondernemers / winkeliers zo belangrijk zijn  voor de regio. Zodat iedereen, vooral in deze crisistijd, bewust kiest om lokaal te kopen, te beleven en te proeven. En dus ook hun auto lokaal laat repareren!

Want lokale ondernemers staan ver af van de grote ondernemingen met veel kantoren en anonieme  eigenaren, die vooral bezig zijn met het tevreden stellen van hun aandeelhouders en weinig commitment hebben met de klant. Je bent geen nummer maar een klant met een naam en hebt vaak direct te maken met de eigenaar. De kans is groot dat je de volgende keer als je weer bij ze binnenstapt, ze je naam en verhaal nog  steeds kennen! Lokale ondernemers zijn vaak juist de mensen met een gezicht, die met hart en ziel  hun bedrijf of winkel runnen. Zij hebben passie voor hun vak en daardoor zijn zij experts geworden in hun vakgebied. Ze zijn flexibel en zetten graag een extra stap. Wij lokale ondernemers / winkeliers houden van net dat beetje extra service. Bij van den heuvel Autoschade hebben we het altijd over Service met een grote S.

Het mooie van lokale bedrijven is dat ze heel laagdrempelig zijn. Zij zijn het die het leven makkelijker  maken voor de mensen in de omgeving. Die dichtbij staan en met een persoonlijke benadering zorgen voor connectie. Daarbij zijn ze essentieel voor het dorp en een belangrijk onderdeel van de plaatselijke economie en werkgelegenheid.

Het zijn vaak ook deze bedrijven en winkels die de lokale omgeving steunen en zich inzetten voor de algemene belangen en de leefbaarheid in de dorpen. Denk aan sponsering van verenigingen, sportclubs, carnaval en culturele evenementen. Zelf ben ik vicevoorzitter van de dorpsraad Ommel. Een lokale groep mensen die zich inzet om de  belangen van de bewoners te behartigen. Ook zo verstevigen wij onze lokale gemeenschap. Dus help elkaar en koop lokaal!

4.jpg

Service met een grote S.

eerlijke prijsopgave
de beste oplossing
snelle levering

klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Bekijk hier onze beoordelingen