Autoschade

Autoschade

Van den Heuvel Autoschade is een lokaal bedrijf. FOCWA gecertificeerd en in de regio bekend om zijn Service met een grote S. Wij helpen U met het invullen van het schadeformulier, leggen het contact met de verzekeraar en zorgen voor een schadeafhandeling waar U verder geen omkijken naar heeft. U blijft mobiel, omdat we in overleg altijd vervangend vervoer kunnen regelen,  en omdat we voor 100% achter ons werk staan durven wij U met een gerust hart 4 jaar garantie te geven op de herstelde delen.

Heeft U de schade zelf veroorzaakt en/of wordt de schade niet door de verzekering vergoed? Ook dan bent U bij ons aan het juiste adres. De eigenaar Toon van den Heuvel kijkt zelf naar de schade aan uw auto en denkt met U mee. Hij bespreekt alle mogelijkheden  en zorgt ervoor dat we samen tot een goede deal komen.

 

 

 

Alternatieven

Schadeherstel is kostbaar, maar vaak zijn er ook alternatieven . We onderscheiden
* GROEN SCHADEHERSTEL : waarbij we met gebruikte onderdelen werken. Dat is duurzaam, milieuvriendelijk en goedkoper herstel
* UITDEUKEN ZONDER SPUITEN : Zeer kleine deukjes kunnen in bepaalde gevallen zo verwijderd worden, zodat spuiten achterwege kan blijven.
* SPOT REPAIR : Is het gedeukte gebied kleiner dan 10 cm? En bevindt de schade zich verder dan 10 cm van een breuklijk. Dan is spot repair wellicht een oplossing

Ruitschade

Naast de reparatie van het plaatwerk en spuitwerk aan Uw auto kunnen wij U ook van dienst zijn bij het vervangen van Uw autoruit.
Bel gerust en wij lichten U graag in over de mogelijkheden.

Klik om het gehele reparatieproces te bekijken:

Het reparatieproces