autoschade
lakspuiterij

Lakspuiterij

Klik hier voor meer informatie over Lakspuiterij

Lakspuiterij info
Een tegemoetkoming of zelfs
geen eigen risico
bij schadeherstel

Autoschade

Klik hier voor meer informatie over Autoschade

Autoschade info

Nieuws

 

 

Verzekeringen

van den Heuvel Autoschade en Lakspuiterij is een lokaal bedrijf. Wij zijn FOCWA gecertificeerd.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dat kunnen we waarmaken omdat we wel werken voor verzekeringen maar GEEN prijsafspraken ( onder druk van hen) gemaakt hebben.

Een groot aantal verzekeraars doen er alles aan om Uw auto zo goedkoop mogelijk gerepareerd te krijgen. Omdat voor elkaar te krijgen maken ze prijsafspraken met autoschadebedrijven die daar gevoelig voor zijn.

Op het moment dat U schade rijdt zullen sommige verzekeraars er dan ook alles aan doen om U te dirigeren naar zo'n bedrijf. En om de sturing nog extra kracht bij te zetten, wordt U vaak verteld dat U dan geen eigen risico heeft en een gratis leenauto krijgt bij dat bedrijf. Soms durven ze er ook nog bij te vermelden ( geheel onterecht) dat U dat bij ons niet krijgt!

Wij willen U als bedrijf meegeven: Laat U niet intimideren door de verzekeraar die U probeert te sturen. Als U schade rijdt ziet de verzekeraar U niet meer als klant maar als kostenpost! U betaald jarenlang premie en U heeft recht op de beste kwaliteit schadeherstel. U bepaald wat er met Uw auto gebeurd en niet Uw verzekeraar.

Indien U nog twijfelt of vragen heeft, kom gerust langs of neem telefonisch contact op .